Site pictogram 36.nl

Ethereum en Bitcoin bereiken samen de $ 3 biljoen

Ethereum en Bitcoin zijn op dit moment van schrijven de twee grootste cryptomunten ter wereld. Vandaag bereikten beide munten samen een nieuw record. De munten waren allebei samen voor het eerst $ 3 biljoen waard. Het duurde alleen niet lang dat het record gevestigd werd. Vlak na het behalen van het record dook de koers van Ethereum weer onder de $ 300. Terwijl de Ethereum koers een dag geleden nog op $ 300 zat.

De totale cryptomarkt is nog veel groter dan alleen Bitcoin en Ethereum. Aan het begin van de ochtend stond de totale waarde van de markt op $ 169 biljoen. Het nieuwe record van Ethereum en Bitcoin werd gevestigd nadat beide munten in waarde waren gestegen. Ethereum zat eindelijk weer boven de $ 300 en Bitcoin herpakte zich door weer in waarde te stijgen. Bitcoin heeft nu een totale marktwaarde van $ 93,7 biljoen.

Bitcoin gaat weer gratis geld uitdelen

Een deel van de Bitcoin koers gaat mogelijk volgende week verloren aan Bitcoin Gold. De nieuwe munt wordt volgende week gelanceerd en mogelijk stappen een aantal beleggers over door hun Bitcoins in te wisselen. Toch denken de meeste analisten dat de beleggers vooral het “gratis” geld ophalen. Ze gaan mogelijk niet hun kostbare Bitcoins inwisselen voor een munt waarvan ze nog niet weten wat ermee gaat gebeuren.

Mobiele versie afsluiten