Site pictogram 36.nl

Ethereum herstelt van nieuwe terugval

Ethereum heeft het de afgelopen weken ontzettend zwaar gehad. Nadat de munt een record van $ 400 wist te vestigen kreeg het nooit meer voeten aan de grond. Heel lang bleef de munt onder de $ 309 hangen. De munt kwam regelmatig zelfs niet boven de $ 300 uit. Een mislukte update, een hack het zat de munt allemaal niet mee. Ineens was er vorige week groen licht en steeg de munt naar $ 325. Eindelijk was de munt het dode punt van $ 309 voorbij.

Alleen afgelopen weekend ging de Bitcoin hard onderuit naar een mislukte update. Het gevolg was dat Ethereum automatisch mee naar beneden ging. Nadat de $ 309 eindelijk bereikt was dook de munt er meteen weer onder. Een enorme teleurstelling onder beleggers die eindelijk weer hoop hadden dat de munt weer in waarde gaat stijgen. Gelukkig was de daling van tijdelijke duur want gisteren zat de munt weer in de ligt.

Ethereum stijgt met ruim 6%

Op dit moment van schrijven heeft Ethereum een koers van $ 337. Dit betekend een stijging van ruim 6% voor alleen vandaag al. De munt lijkt eindelijk weer in de lift te zitten. De munt profiteert van beleggers die alternatieven zoeken voor de Bitcoin. Maar stiekem profiteert Ethereum er ook een beetje van dat de Bitcoin weer terugkomt van een crash van honderden dollars.

Het is afwachten wat Ethereum de komende dagen gaat doen. Het zou mogelijk zijn dat de munt eindelijk de deur weer opengezet heeft voor de $ 400. Wie weet gaat de munt eindelijk weer de juiste richting op!

Mobiele versie afsluiten