Site pictogram 36.nl

Ethereum koers analyse

Vandaag verloor Ethereum opnieuw bijna 8% in waarde. De munt dook zelfs onder de $ 700 waardoor de $ 900 verder weg dan ooit lijkt. Op dit moment van schrijven staat de Ethereum koers nog maar op $ 678. Toch lijkt het laagste punt vandaag bereikt te zijn. Vandaag tikten de koers heel even de $ 675 aan en daarna ging de Ethereum koers weer iets omhoog.

Het zou goed kunnen dat de Ethereum koers weer terug gaat naar de $ 700. Mocht de munt toch nog verder terug gaan vallen dan zal deze nooit onder de $ 600 duiken. Analyses tonen aan dat er veel support is rond de $ 600. Er zijn dus een hoop handelaren die op dit punt graag willen instappen en Ethereum willen kopen.

Ethereum gaat mogelijk weer de weg terug omhoog zoeken

Ondanks dat het er nu allemaal negatief uitziet gaat Ethereum mogelijk op het korte termijn de weg terug omhoog zoeken. De munt wil mogelijk weer terug naar het $ 770 niveau. De lage koers kan hier natuurlijk in meehelpen. Mogelijk stappen er dan weer nieuwe beleggers in.

Mocht Ethereum het voor elkaar krijgen om weer boven de $ 770 uit te komen, dan zou de munt mogelijk verder in waarde kunnen stijgen. De deur staat dan weer wagenwijd open om de $ 800 aan te tikken en daar voorbij te gaan.

Gevecht tussen Ethereum en Bitcoin

Op dit moment lijkt er nog niet echt spraken te zijn van een gevecht tussen Ethereum en Bitcoin. Dit wordt wel voorspelt voor 2018. Mogelijk gaat Ethereum een poging doen om de Bitcoin van de troon te stoten als grootste cryptomunt.

Toch hoeven we nog niet bang te zijn voor correcties. Het valt nog in de gezonde modus en aan het einde van het jaar is het heel gewoon dat cryptomunten corrigeren. Beleggers die een jaar geleden instapte, stappen nu uit om mogelijk vervolgens per 2 januari weer te investeren. We hoeven dus nog niet bang te zijn voor een grote correctie.

Mobiele versie afsluiten