Site pictogram 36.nl

Ethereum koers beleeft eindelijk z’n doorbraak en stijgt

Voor het eerst in 3 weken tijd staat de Ethereum koers op een doorbraak. De munt beleeft z’n hoogtepunt in 3 weken tijd. Vandaag stond de Ethereum koers voor het eerst weer hoog met $ 326. In 24 uur tijd werd er een winst behaald van 5,41%. Op weekbasis is de Ethereum koers met 11,2% gestegen. Op maandbasis is er een winst behaald van 5,6%.

Het lijkt erop dat Ethereum eindelijk een einde maakt aan de $ 280 tot $ 312 grens. De munt schommelde dagenlang tussen de $ 280 en $ 309. Het leek er zelfs op dat de munt maar niet over de $ 309 heen kon komen. Ondanks dat er pasgeleden nog een update werd uitgevoerd. Gisteren kwam hier ineens verandering in en ging de Ethereum koers voor het eerst in weken de $ 312 voorbij.

Ethereum koersstijging is opvallend na hack van gisteren

Het heeft lang geduurd voordat er eindelijk een Ethereum koersstijging aankwam. Alleen het moment waarop de stijging plaatsvind is zeer opvallend te noemen. Gisteren kwam Ethereum groots in het nieuws met een hack. Een groot bedrag aan munten werd door de hack bevroren en moet mogelijk opnieuw gecodeerd worden. Na dit nieuws steeg de Ethereum koers voor het eerst in weken.

Een andere mogelijke oorzaak is het nieuws vanuit de Bitcoin dat er toch geen update aankomt. Dit nieuws kwam hard aan en sommige noemen het zelfs een nieuwe crisis voor de Bitcoin. Het zou mogelijk kunnen zijn dat een aantal beleggers besloten heeft om open te stappen. Dit zou kunnen betekenen dat er nog veel meer mooie dagen aanzitten te komen voor Ethereum.

Mobiele versie afsluiten