Site pictogram 36.nl

Ethereum koers bereikt nieuw hoogtepunt

Terwijl de Bitcoin koers even wat terugzakt en een pauze neemt pakken de Altmunten hard terug. Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash stijgen allemaal enorm in waarde. Etheruem weet zelfs een nieuw hoogtepunt te noteren. De munt wist vandaag het psychologische record van $ 850 te verbreken. Er werd opnieuw een forse winst geboekt namelijk van ruim 12%.

In negen dagen tijd wist Ethereum bijna in waarde te verdubbelen. Het is een indrukwekkende prijsstijging die we ook zien bij andere Altmunten. Het grote publiek is duidelijk op zoek naar eenzelfde succes als de Bitcoin. Ze zoeken naar munten die nog betaalbaar zijn en misschien ook wel $ 10.000 of meer waard kunnen worden. Al snel komen ze uit bij de andere grote succesvolle munt: Ethereum.

December is een prima maand voor cryptomunten

Het lijkt erop dat december een prima maand gaat worden voor cryptomunten. De Bitcoin is misschien nu geen $ 20.000 waard, maar wist wel een aantal mega records te verbreken. Maar ook Ethereum deed het goed en moest het lange tijd doen met een lage koers. Dit is nu eindelijk verleden tijd nu de munt weer in waarde is gestegen.

Als we Ethereum vergelijken met de Bitcoin is de prijsstijging misschien zelfs nog wel indrukwekkender. Het is wel lastig om de exacte reden van de groei te verklaren. Mogelijk beleggen nu mensen die geld in de Bitcoin willen stoppen, maar waar de munt te duur voor geworden is. Ethereum kan hierdoor profiteren van het succes van de huidige Bitcoin.

Mobiele versie afsluiten