Site pictogram 36.nl

Ethereum koers blijft verder wegzakken

Ethereum zit sinds de dip begin september nog niet echt lekker in z’n fel. In het begin was het herstel van de munt een stuk sneller dan de Bitcoin. In verhouding was de winst een stuk groter dan bij de Bitcoin. Maar vlak nadat de $ 300 eindelijk weer werd aangetikt zakt de munt weer weg.

Vandaag is er opnieuw geen positief nieuws te melden over de cryptomunt. De munt heeft een waarde van slechts $ 289 een stuk lager dan de koers die voor het weekend gevaren werd. Terwijl beleggers er zou op hadden gehoopt dat de munt stabiel boven de $ 300 zou blijven.

Prijsanalyse hadden mogelijke dip al aangekondigd

Mocht je een aandeel hebben in Etheruem dan is de dip niet direct iets om bang van te worden. Vorige week werd er een analyse gemaakt waarin de $ 300 werd voorspeld. Er werd al voorspeld dat dit mogelijk met vallen en opstaan bereikt zou worden. Er zouden dagen zijn dat de munt kun wegzakken naar $ 280. Een lagere koers dan $ 280 zou geen optie zijn. Dus we moeten niet bang zijn dat de munt nog verder gaat wegzakken.

Specialisten laten zelfs weten dat de koers in ieder geval weer de andere kant op zal gaan. Na verwachting gaat de munt misschien wel stijgen naar $ 328. Het is zelfs de verwachting dat dit in de nabije toekomst gaat gebeuren. Wacht dit dus gerust geduldig af en stap eventueel nog een keer in als de koers naar $ 280 daalt. Je kan hier straks weer leuk van profiteren als je een paar aandelen aanschaft.

Mobiele versie afsluiten