Site pictogram 36.nl

Ethereum koers gaat de $ 1.000 voorbij

Vanochtend was er goed nieuws voor Ethereum. De munt ging officieel de $ 1.000 koers voorbij. Dit was een psychologische barrière die de munt voorbij moest gaan. Gisteren werd er al voorspelt dat het een kwestie van uren zou zijn voor dit punt bereikt ging worden. Binnen 24 uur na het publiceren van het artikel was het zover en ging de Ethereum koers de $ 1.000 voorbij.

Om kwart voor 8 Nederlandse tijd werd er een officieel nieuw record neergezet van $ 1015. Dit is tot nu toe het hoogste punt dat Ethereum ooit gehaald heeft. Daarna corrigeerde de munt snel naar $ 977. Vooraf werd er al voorspelt dat een hoop beleggers mogelijk hun winst laten uitbetalen als de $ 1.000 aangetikt wordt. Maar er werd ook voorspelt dat de correctie tijdelijk zou zijn. Dit zien we nu ook ook terug aan de koers. De Ethereum koers lijkt weer op weg teurg te zijn naar de $ 1.000. op dit moment van schrijven staat de koers op $ 991 en een winst van 4,9%.

Dankzij de prijsstijging van Ethereum wist ook het totale vermogen van cryptomunten een nieuw record neer te zetten. De cryptomunten zijn nu gezamenlijk $ 770 miljard waard. Dit is officieel een nieuw record. De munten zijn samen nog nooit zoveel geld waard geweest.

Ethereum heeft de afgelopen dagen indruk gemaakt

Voor oud & nieuw ging het eigenlijk even helemaal niet zo goed met Ethereum. Ondanks dat het al was voorspelt dat 2018 het jaar van Ethereum ging worden bleef de munt langzaam terrein verliezen. Ze moesten zelfs de tweede positie van grootste cryptomunt ooit opgeven aan Ripple. Maar de afgelopen dagen maakte Ethereum weer enorme indruk door gigantisch in waarde te stijgen.

Ondanks dat de munt nog steeds naar de derde positie is verbannen blijft de koers hoog staan. De munt lijkt een beetje dezelfde historie van de Bitcoin te beleven. Vorig jaar rond dezelfde periode steeg de Bitcoin ook naar $ 1.000. De rest is geschiedenis want we weten allemaal dat de munt zelfs de $ 19.000 wist aan te tikken. Wie weet gaat Ethereum dit jaar zelfs wel dezelfde kant op.

Wat is de verwachting voor Ethereum?

De verwachting is dat Ethereum even wat moeite zal gaan hebben met de $ 1.000 koers. Een hoop beleggers zullen hun winst willen pakken waardoor de munt steeds weer even wegzakt als de $ 1.000 opnieuw bereikt wordt. Dit zal mogelijk wel tijdelijk zijn want er is nog steeds veel vraag naar Ethereum. De kans is groot dat de munt straks officieel de $ 1.000 ver voorbij gaat.

Er zijn signalen dat de $ 1.000 pas het begin is en we de komende dagen nog meer groei kunnen gaan verwachten. Mocht je nog willen investeren dan is het slim om de munt onder de $ 1.000 aan te schaffen. De kans is groot dat je investering de komende dagen al winst gaat opleveren.

Mobiele versie afsluiten