Site pictogram 36.nl

Ethereum koers gaat mogelijk weer stijgen

We zijn een dag verder na de Ethereum update. De hard fork update had helaas niet het effect zoals de Bitcoin update op 1 augustus. De koers daalde zelfs even naar $ 322. Toch worden er geen grote verliezen geboekt en prijsanalyses tonen aan dat de Ethereum koers op de lange termijn weer gaat stijgen.

De update pakt namelijk goed uit op technisch gebied. Analisten kun zien dat problemen met de Ethereum munt voorlopig verholpen lijken te zijn. Transacties kunnen weer sneller verwerkt worden. Daarnaast krijgen minders minder Ethereum munten door de update. Het gevolg is dat de munten zeldzamer zijn om te minen. De prijs zal hierdoor moeten stijgen helemaal omdat de capaciteit verhoogt is.

Op het lange termijn zijn er records mogelijk

Prijs analyses op het lange termijn tonen na de update aan dat er nieuwe prijs records kunnen sneuvelen. Het is natuurlijk altijd spannend of het echt gaat gebeuren. Vooral omdat de Ethereum koers op dit moment van schrijven in de min staat. Toch verwachten analisten dat de koers kan stijgen naar $ 650 tot $ 750. Mocht de munt dit halen dan zal dit om een nieuw record gaan.

De verwachting is dat de Ethereum koers ongeveer vijf dagen nodig heeft om alles te verwerken en te gaan stijgen. Mogelijk gaan we aankomend weekend dus effect merken van de hard fork update. Het advies is dan ook om vooral nu munten in te kopen. Het is daarna vooral afwachten of de cryptomunt inderdaad nieuwe records gaat verbreken.

Mobiele versie afsluiten