Site pictogram 36.nl

Ethereum koers gaat richting de $ 500

Eigenlijk was het relatief rustig vorige week. De Ethereum koers zat in de lift, maar niet extreem. Alleen afgelopen weekend leek de markt ophol geslagen te zijn toen de Bitcoin record na record verbrak. Ethereum lijkt er ook goed voor te staan en gaat richting de $ 500.

In een razend tempo lijkt Ethereum de groei door te zetten die door de Bitcoin begonnen is. Een week geleden stond de koers nog maar op $ 355. Op dit moment van schrijven staat de Ethereum koers op een winst met $ 478. De munt is wel iets in waarde afgenomen. Afgelopen weekend wist de munt nog heel even de $ 490. Het lijkt om een correctie te gaan die van korte duur is. Toch valt er nog genoeg te winnen voor Ethereum.

Net als de Bitcoin weet Ethereum tot bedragen te stijgen die nog nooit eerder gezien zijn van de munt. De koers van $ 493 was zelfs de hoogste stand uit de geschiedenis van Ethereum. Het ligt natuurlijk nog een eind weg van het record van de Bitcoin. Maar ook de Bitcoin heeft er 9 jaar over gedaan om zover te komen. Vergeleken met het begin van het jaar heeft ook Ethereum een enorme groei doorgemaakt.

Wat is de verwachting voor Ethereum?

Vergeleken met vanochtend is er een kleine correctie gaande bij Ethereum. Het is logisch dat we ons even afvragen wat nu de volgende stap gaat zijn. Het zou kunnen dat Ethereum verder gaat corrigeren. We moeten vrezen voor een grote correctie als Ethereum onder de $ 448 duikt. Tot nu toe is hier gelukkig nog geen sprake van.

De munt gaat verder stijgen als de Ethereum koers afsluit boven de $ 480. Het is de vraag of de munt dit gaat halen. De munt ligt er op dit moment namelijk onder, maar we hebben nog iets meer dan een uur te gaan. Het zou over een uur natuurlijk zomaar anders kunnen zijn.

De verwachting is dat de munt wel weer terug gaat keren naar de stijgende lijn. Het is alleen de vraag hoe lang dit gaat duren. Analisten verwachten dat het mogelijk een kwestie van uren is. Helemaal als de Bitcoin koers verder gaat stijgen.

Mobiele versie afsluiten