Site pictogram 36.nl

Ethereum koers heeft het nog steeds moeilijk ondanks hard fork update

De hard fork update vorige week zou verbetering moeten brengen in de koers. Dit was de verwachting volgens verschillende analisten en bedrijven. Helaas heeft de Ethereum koers het nog steeds ontzettend zwaar. Op dit moment van schrijven is de koers in een paar dagen tijd weer onder de $ 300 gezakt. Ondanks dat er een stijgende lijn zou moeten zitten staat de koers op $ 285.

In september zag alles er nog rooskleurig uit voor Ethereum. De koers stond op $ 400. Dit had alles te maken door de enorme vraag uit landen als Zuid-Korea, Japan en China. Maar het nieuws dat China een ban zou opleggen sloeg als een bom in op de koers. De koers leek er ook maar niet van te herstellen in de afgelopen weken.

Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat China ban toch niet doorging. In combinatie met de update leek de koers heel even te herstellen naar $ 318. Dit was met name heel even want al snel dook de koers naar beneden. Ondanks dat de Bitcoin record op record lijkt te verbreken.

Hard fork update moet nog z’n uitwerking hebben

Toch zijn er verschillende analisten positief gestemd over de hard fork update van vorige week. De update is volgens verschillende analyses een groot succes. Dit zou uiteindelijk ook moeten gaan uitwerken op de koers. Helaas is dit op dit moment nog niet het geval, maar de analisten verwachten wel dat de update in de toekomst effect gaat hebben.

Het is alleen afwachten wanneer de koers weer gaat stijgen. Volgens de meeste analisten is het een kwestie van tijd. Vooral omdat de update nog steeds uitgerold wordt. Stap dus vooral in als de koers op een laag punt staat.

Mobiele versie afsluiten