Site pictogram 36.nl

Ethereum koers herstelt heel langzaam

Gisteren melden we nog dat er weinig beweging zit in Ethereum. Toch eindigde de koers in de plus en dit is een begin. Helemaal omdat Ethereum constant onder de $ 300 blijft schommelen. Het lijkt er bijna op dat de munt niet boven de $ 309 kan komen. Toch lijken analyses aan te tonen dat de munt heel langzaam aan het herstellen is richting de oude Ethereum koers.

Op dit moment van schrijven staat de Ethereum koers op $ 301 en een winst van 0,90%. Analisten denken dat de koers voorbij de $ 302 moet gaan om het herstel echt in te gaan zetten. Het lijkt erop dat Ethereum zich heel langzaam aan het voorbereiden is op de volgende stap. Met de nieuwe stap zou de Ethereum koers voorlopig definitief afstand kunnen doen van de $ 300 grens. Een grens waar de munt nog regelmatig onder valt.

Ethereum koers schommelt heen en weer

De afgelopen dagen blijft de Ethereum koers heen en weer schommelen. Soms daalt de Ethereum koers naar $ 294 om vervolgens weer naar $ 300 te stijgen. Er zijn ook momenten dat de koers zelfs naar $ 280 daalt. Om vervolgens zelfs op $ 308 uit te komen. De Ethereum koers schommelt dus enorm heen en weer en lijkt de $ 309 niet voorbij te komen.

Op dit moment van schrijven zit de koers een beetje vast rond de $ 302. Het is de vraag wanneer de Ethereum koers eindelijk z’n dode punt voorbij komt. Een stijging zou goed zijn voor de Ethereum munt. Hierdoor kunnen er weer meer beelggers aangetrokken worden die investeren in de munt.

Tot het moment dat er echt een break komt zal de munt waarschijnlijk blijven schommelen tussen de $ 292 en $ 302. Toch lijkt er wel heel langzaam een herstel zichtbaar te zijn. Dit blijft voor hoop zorgen onder beleggers.

Mobiele versie afsluiten