Site pictogram 36.nl

Ethereum koers herstelt zich van mega correctie

Twee dagen geleden wist Ethereum eindelijk een koers te behalen van $ 500. Het had lang geduurd voordat de munt weer records wist te verbreken. Alleen de feest vreugde duurde slechts een paar uur. In 24 uur tijd dook de koers richting de $ 400 en uiteindelijk werd zelfs even de $ 390 aangetikt. Gelukkig ging het om een correctie.

Voor aandelen is het heel gezond om af en toe te corrigeren. De Ethereum koers wist zichzelf gelukkig al snel weer te herstellen. Op dit moment is de munt hard op weg om weer richting de $ 500 te stijgen. De munt heeft nu een waarde van $ 460. Dit is wel een koers op dit moment van schrijven.

$ 458 is een lastig punt voor Ethereum

De Ethereum koers steeg vandaag naar $ 460, maar volgens analisten is $ 458 vandaag een lastig punt. Het is nog lastig te voorspellen of de munt erboven gaat blijven. Mocht dit wel gebeuren dan ziet het er positief uit. De munt zou zomaar verder kunnen gaan herstellen in de komende dagen.

Toch voorspellen analisten dat het lastig gaat worden om de koers vandaag hoger te laten eindigen dan $ 460. Er is zelfs nog steeds een gevaar dat de munt naar $ 390 duikt of op $ 430 eindigt vandaag. Analisten verwachten dat de koers sowieso nog iets terug gaat zakken. Mogelijk blijft de Ethereum koers vandaag rond de $ 455 hangen.

Het is verder nog onduidelijk wat er dit weekend gaat gebeuren. Als Ethereum vandaag ver boven de $ 460 weet te eindigen, dan staat de deur op een kier om terug te keren naar de $ 500. Het hangt er dus echt af wat er vandaag nog gaat gebeuren met de koers.

Mobiele versie afsluiten