Site pictogram 36.nl

Ethereum koers kan nog verder stijgen

Voor het eerst in weken tijd lijkt de Ethereum koers wat stabieler te zijn. Een week geleden had de Ethereum koers nog veel moeite om boven de $ 300 te blijven. Dit had te maken met de mislukte update die inmiddels wel aardig uitgerold blijkt te zijn. Dit zet ook meteen de deur open naar een hogere koers. De Ethereum koers kan namelijk nog verder stijgen en de analisten zien het zonnig in door de huidige stand.

Gisteren vond er een kleine correctie in de koers plaats. De Ethereum koers werd teruggezet naar $ 302. Ondanks de correctie die gezond is voor het aandeel steeg de munt al snel weer. Vandaag is er tot nu toe een winst geboekt en staat de koers op $ 307. De koer schommelt af en toe zelfs heen en weer richting de $ 309.

Twee dagen achter elkaar boven de $ 300

De Ethereum koers is al twee dagen achter elkaar boven de $ 300 geëindigd. Ondanks de correctie gisteren bleef de munt erboven hangen. Doordat de koers erboven blijft zien analisten een stijgende lijn in de nabije toekomst. Er is alleen één groot monster dat verslagen moet worden. Het lijkt erop dat de $ 309 koers veel weerstand biedt.

De psychologische $ 309 lijkt even hetzelfde probleem te worden als de $ 300 koers. Hier leek de munt eerst ook totaal niet overheen te kunnen. Toch verwachten de analisten wel dat het monster binnenkort verslagen gaat worden. Als de Ethereum koers eindelijk over de $ 309 heengaat kan er een koers van $ 320 bereikt worden. Het is dus afwachten tot wanneer de koers er overheen gaat.

Mobiele versie afsluiten