Site pictogram 36.nl

Ethereum koers lijkt eindelijk weer omhoog te gaan

Het lijkt erop dat de Ethereum koers weer de goede kant opgaat. Na een kleine dip vorige week herstelde de munt zich snel. Op dit moment van schrijven staat de Ethereum koers zelfs op $ 365. Een winst van ruim 2% net als de Bitcoin koers die ook in de plus staat. Op dit moment heeft de munt zelfs de hoogste koers in 11 weken tijd. Het is wel even geleden dat Ethereum zo hoog stond.

Ondanks dat Ethereum al flink gestegen is in de afgelopen weken lijkt er nog geen einde aan te komen. Analisten voorspellen dat de munt de komende uren en dagen nog verder gaat stijgen. Het ziet er dus eindelijk weer eens positief uit voor de cryptomunt. Dit is de afgelopen weken wel anders geweest na een mislukte update en hack waarbij duizenden dollars bevroren werden.

Gisteren stond de munt er alleen nog iets hoger voor. De munt tikten heel even de $ 372 aan om vervolgens te corrigeren. Vandaag staat de munt opnieuw in de plus en dat is een goed teken. Analisten hadden dit al verwacht zolang de munt maar de $ 309 voorbij zou gaan. Het heeft weken geduurd voor de munt dit punt voorbij ging.

Wat zijn de verwachtingen voor de Ethereum koers?

Ethereum gaat volgens de laatste analyses alleen maar verder stijgen. We hoeven dus niet bang te zijn dat we weer een dip krijgen die 11 weken gaat duren. Het lijkt er zelfs op dat de munt binnen 2 weken eindelijk weer de $ 400 gaat aantikken. De verwachting is zelfs dat de munt de $ 400 ver voorbij gaat.

Een dip zit er alleen in als de Ethereum koers afsluit onder de $ 332. Voorlopig zit dit er niet in want de munt staat op dit moment van schrijven netjes in de plus. De deur staat dus op een kiertje richting de $ 400.

Mobiele versie afsluiten