Site pictogram 36.nl

Ethereum koers moet snel gaan veranderen

Ethereum duikt voor de zoveelste keer op rij vandaag onder de $ 1.000. Dit is een psychologische grens waar de munt helaas opnieuw onderduikt. Volgens analisten moet dit snel gaan veranderen anders gaat de munt nog verder wegzakken. Analisten zeggen zelfs dat de prijs snel terug zou moeten naar het niveau $ 1160 om weer te gaan stijgen.

Eerder vandaag wist Ethereum zelfs heel even de $ 906 aan te tikken. Op dit moment van schrijven is de koers wel wat hersteld en staat deze op $ 974. Vergeleken met vorige week is er nog wel verbetering. Vorige week wist de munt zelfs heel even naar de $ 700 te duiken. Maar helaas zit een mega winst er nog steeds niet echt in.

Afgelopen weekend leek het herstel er wel in te zitten. De koers ging naar een hoogtepunt van $ 1164. Maar al snel toonde analysis aan dat de koers te hard gestegen was en een correctie niet uit kon blijven. Helaas hakten de correctie er weer hard in en dook de koers voor de zoveelste keer op rij onder de $ 1.000.

Als er niets veranderd gaat Ethereum verder wegzakken

Analisten verwachten dat als er helemaal niets gaat veranderen Ethereum alleen maar verder gaat wegzakken. Het zou kunnen dat de munt in de komende week de mega stijging van 22% volledig gaat wegpoetsen. De munt zal dan langzaam teruggaan naar de $ 757. De enige manier om dit te voorkomen is als de munt weer gaat stijgen. De munt moet dan minimaal snel boven de $ 1160 uitkomen.

Als Ethereum vandaag sluit op een koers van $ 927 dan is een rally naar beneden niet meer te stoppen. Analisten verwachten dat we dan snel richting de $ 775 gaan. Een grote support is te zien rond $ 750 dus daaronder zal de munt niet zakken. Maar een koers van $ 775 zal voor de meeste beleggers als slecht nieuws klinken.

Alleen als de koers vandaag nog boven de $ 1164 eindigt kunnen we een nieuwe rally omhoog verwachten. Het ziet er helaas nog niet echt naar uit dat de munt deze kan opgaat. Het lijkt er dus eerder op dat de munt stabiel blijft en tussen de afgrond en winst blijft hangen. Hopelijk gaat de situatie voor Ethereum snel veranderen in de aankomende week.

Mobiele versie afsluiten