Site pictogram 36.nl

Ethereum koers pakt $ 500 record

Ethereum koers pakt eindelijk z’n $ 500 koers record. De munt is hier al maandenlang naartoe aan het werken. Door de enorme stijging van de Bitcoin koers was het moment eindelijk daar. De $ 500 grens werd eindelijk verbroken en Ethereum telt absoluut weer mee met de wereldtop van cryptomunten.

Officieel werd vanmiddag het record van $ 522 neergezet. Dit was de hoogste koers uit de geschiedenis van Ethereum. De munt moest van ver komen want gisteren was de Ethereum koers iets gecorrigeerd. Toch wist de koers het record binnen te harken in 24 uur tijd.

De $ 500 koers is absoluut reden voor een feestje. Vooral als we bedenken dat de munt half september nog hard onderuit ging richting de $ 200. Beleggers die toen ingestapt zijn hebben absoluut goede zaken gedaan. Begin deze maand wist de munt eindelijk de $ 320 aan te tikken. Dit gebeurde absoluut met vallen en opstaan. Aan het einde van de maand kan Ethereum met trots zeggen dat de $ 500 koers gehaald is. Dit is absoluut een mijlpaal voor Ethereum.

Wat gaat er nu gebeuren met de Ethereum koers?

De cryptomunt mocht helaas niet lang genieten van het record. Al snel daalde de koers vanwege beleggers die mogelijk hadden ingesteld om de munt bij $ 500 te verkopen. Volgens de analisten gaat de $ 514 een lastig punt zijn om overheen te komen. Het is de vraag hoe lang dit gaat duren.

Toch verwachten analisten dat Ethereum zich gaat stabiliseren boven de $ 500. We hoeven dus niet bang te zijn dat de munt weer hard onderuit gaat en een lange tijd nodig heeft om op te bouwen. De dip die we nu zien zou tijdelijk zijn en daarna kunnen we weer een stijging verwachten.

Mobiele versie afsluiten