Site pictogram 36.nl

Ethereum koers profiteert eindelijk van hogere Bitcoin koers

Normaal gesproken profiteert Ethereum altijd van een hoge Bitcoin koers. Er zijn altijd beleggers die het geld niet hebben om een Bitcoin te kopen en besluiten om Ethereum in te kopen. Helaas ging het de afgelopen dagen helemaal niet goed met de Ethereum munt. Met veel moeite stond de koers eindelijk boven de $ 307. Maar nadat dit verslagen werd zakte de munt weer onder de $ 300 en ging zelfs naar $ 280 gisteren.

Vandaag profiteerde Ethereum eindelijk van het goede nieuws dat de Bitcoin record na record blijft verbreken. De munt stond vandaag voor het eerst sinds dagen weer in de plus. Op dit moment van schrijven is er een stijging van 2,44%. De Ethereum koers staat op $ 294 en lijkt weer op weg te zijn naar de $ 300.

Ethereum koers doet het mogelijk rustig aan

Ondanks de stijging zien de prijs analisten het nog niet super positief in. Ze verwachten dat de koers mogelijk rond de $ 290 blijft hangen vandaag. Dit is wel een positieve uitslag want de munt daalde gisteren zelfs op een dieptepunt van $ 274.

Toch kan het anders gaan uitpakken als de munt vanavond boven de $ 292 eindigt. Het zou dan kunnen dat de munt inderdaad weer bezig is met een opmars en z’n weg omhoog gevonden heeft. Het is te hopen want er zijn eigenlijk geen duidelijke redenen waarom de Ethereum koers zoveel problemen heeft.

Mobiele versie afsluiten