Site pictogram 36.nl

Ethereum koers richt z’n ogen op $ 750 koers

De Ethereum koers dendert vandaag weer verder. Nadat gisteren meerdere websites overbelast waren door de handel in Ethereum lijkt de koers weer te stijgen. De transacties liepen zover achter dat er even geen stijging meer in zat. Dit is nu gelukkig alweer hersteld en het lijkt erop dat de rally weer doorzet.

Nieuwe prijs analyses tonen zelfs aan dat Ethereum een nieuw record in gedachten heeft. Vandaag werd er een nieuw record gevestigd van $ 686. Op dit moment van schrijven is de koers een klein beetje gedaald, maar deze staat nog steeds op $ 683. De afgelopen 24 uur is de koers weer flink in waarde gestegen.

Het bizarre is dat op 23 november Ethereum nog moeite had om een koers $ 400 te verslaan. Het heeft lang geduurd voordat Ethereum eindelijk weer begon met stijgen. Maar nadat de Bitcoin koers de eerste stap vooruit deed ging Ethereum vanzelf mee. Nadat bekend werd dat grote banken gebruik gaan maken van het Ethereum netwerk op 3 januari vloog de prijs helemaal omhoog.

In de laatste 48 uur is Ethereum zelfs met 50 procent in waarde gestegen. Het aantal beleggers in de munt blijft stijgen en het ziet er dus goed uit voor de cryptomunt. De afgelopen 24 uur alleen al is er $ 5 biljoen aan nieuw geld bijgekomen. De totale marktwaarde van Ethereum ligt nu zelfs op $ 63,71 biljoen.

Wat zijn de verwachtingen voor Ethereum?

Ondanks de enorme prijsstijgingen tonen analyses aan dat er nog genoeg stoom is voor de munt om verder te stijgen. Een nieuwe analyse toont aan dat de rally door gaat zetten. De deur is op dit moment officieel opengezet om mogelijk binnen een week de $ 730 aan te tikken.

Volgens analisten zou het zelfs mogelijk zijn om $ 752 te bereiken. Dit zou opnieuw een psychologisch hoogtepunt zijn voor de Ethereum koers. Mocht de koers gaan dalen dan zal dit niet verder zakken dan $ 632. Voorlopig lijken beleggers dus op rozen te zitten als ze voor Ethereum kiezen.

Mobiele versie afsluiten