Site pictogram 36.nl

Ethereum koers weer op weg naar boven

Nadat gisteren de Ethereum koers even in de min stond is er nu weer een duidelijke plus te zien. De munt ging net als eigenlijk alle cryptomunten gisteren onderuit. Dit kwam door het nieuws van een mogelijke hack bij een bekende e-wallet site. Op dit moment van schrijven staat Ethereum op $ 365,68. Dit is 1,5% hoger dan aan het begin van de dag.

Het lijkt er wel op dat Ethereum moeite heeft om de $ 370 voorbij te komen. De munt blijft er een beetje onderhangen en als er in de buurt gekomen wordt daalt de koers. Het lijkt de nieuwe psychologische barrière voor de cryptomunt te zijn.

Toch zijn er ook analyses die laten zien dat Ethereum de komende uren mogelijk nog wel kan stijgen in waarde. Analyses laten zien dat $ 370 vandaag mogelijk het maximaal haalbare kan zijn. Als dit natuurlijk al gehaald gaat worden. De maximale dip voor Ethereum zou $ 356 zijn, maar deze lijkt er op dit moment even niet in te zitten.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Analyses tonen aan dat het belangrijk is dat Ethereum dichtbij de $ 370 blijft. Alleen dan is er een kans dat de munt er straks een keer overheen wipt. Mogelijk gaat dit vandaag niet gebeuren, maar wel in de komende dagen. Als de koers de $ 370 voorbij is kan de munt richting de $ 380 of $ 390 gaan.

Beleggers proberen al voorzichtig te voorspellen dat de munt dit jaar mogelijk gaat eindigen richting de $ 500. Ze durven nog niet met zekerheid te zeggen dat de $ 500 gepasseerd gaat worden, maar het is een optie dat de munt er dichtbij eindigt.

Mobiele versie afsluiten