Site pictogram 36.nl

Ethereum koers zet een nieuw record neer $ 1410

Vandaag weet de Ethereum koers opnieuw een officieel nieuw record neer te zetten. De munt heeft Ripple nu echt in z’n greep en de positie van tweede grootste cryptomunt afgepakt. Nu Ripple blijft dalen en Ethereum stijgen blijft de munt stevig vast staan op de tweede positie in de cryptomarkt.

Ethereum lijkt op dit moment te profiteren van het feit dat de munt flink in koers gedaald is. Ripple beleggers raken in paniek en besluiten over te stappen op Ethereum. Vooral omdat die munt wel in waarde stijgt. Terwijl er wel een logische verklaring is voor de daling van Ripple. Het is alleen de vraag wat er met Ethereum gaat gebeuren als Ripple weer terugkeert uit de dip.

Vandaag werd officieel het nieuwe record van Ethereum gevestigd $ 1410. Daarna corrigeerde de munt even want de koers staat op dit moment op een winst van 2,25% en slechts $ 1310. De munt wist dus in een paar uur tijd $ 1.000 te verliezen. Toch is dit geen reden voor paniek want mogelijk gaat dit om een tijdelijke winstopname van beleggers die voor de correctie zorgt.

Ethereum oprichter verwacht veel van de munt in 2018

De oprichter zelf heeft laten weten dat hij veel verwacht van Ethereum dit jaar. De munt moet makkelijk kunnen verdubbelen dit jaar en misschien wel drie keer zoveel waard worden. Of we echt Bitcoin praktijken gaan krijgen durft hij weer niet te voorspellen. Hij wil z’n voorspelling rustig uitbrengen met het oog op het komende jaar.

Of Ethereum echt z’n doelen gaat halen is de vraag. Er zijn ook mensen die voorspellen dat de complete cryptomarkt gaat crashen. Nou is dit natuurlijk wel een gegeven dat we al heel lang horen en tot nu toe nog nooit is uitgekomen. Het is dus de vraag en onzekerheid wat er echt gaat gebeuren in 2018 met cryptomunten.

Mobiele versie afsluiten