Site pictogram 36.nl

Ethereum koers zet een nieuw record neer!

Ethereum is eindelijk van het dode punt af en zet meteen een nieuw record neer. De munt wist vandaag een spectaculaire winst van 9,25% te maken. De Ethereum koers staat op dit moment van schrijven op $ 414. Voor de cryptomunt is dit zelfs een nieuw record.

Het is alweer even geleden dat Ethereum records aan het verbreken was. De munt wist voor het laatst de $ 400 aan te tikken halverwege juni. Dit was toen een nieuw record voor de munt. Daarna beleefde de koers diverse ups-en-downs waar de munt maar lastig van leek te herstellen. Gelukkig is er nu eindelijk weer positief nieuws te melden en staat Ethereum er weer goed voor!

Op maandbasis wist Ethereum een gigantische winst te boeken. Kortom het is een uitstekende maand voor de cryptomunt. Ethereum wist op maandbasis 43,3% in waarde te stijgen. De afgelopen 24 uur staat de stand zelfs op 12,61%. Kortom de munt is absoluut goed bezig en het ziet er weer goed uit voor Ethereum. Ondanks dat Bitcoin vandaag wat steekjes laat vallen en in de min staat.

Ethereum profiteert van lage Bitcoin stand

Als de Bitcoin naar beneden gaat zoeken beleggers alternatieven om winst op te maken. Al snel komen beleggers uit bij Ethereum. De munt stond een dag geleden nog een stuk lager. Beleggers die op dit moment zijn ingestapt wisten al meteen een leuke winst te boeken.

De afgelopen dagen was er ook alleen maar positief nieuws voor Ethereum. Mike Novogratz liet gisteren nog weten dat de munt aan het einde van het jaar $ 500 waard is. Het lijkt erop dat Ethereum inderdaad hard op weg is. De afgelopen 24 uur had Ethereum zelfs de meeste transacties van alle cryptomunten. Dit is helemaal goed nieuws voor beleggers die toen zijn ingestapt.

Mobiele versie afsluiten