Site pictogram 36.nl

Ethereum kruipt weer langzaam omhoog

De afgelopen weken kreeg Ethereum het zwaar te verduren. Een mislukte update, een hack en een koers die niet boven de $ 309 uitkwam. Beleggers vroegen zich af of het ooit nog goed zou komen. Maar zoals met zoveel cryptocurrencies is geduld vaak belangrijk. Inmiddels lijkt Ethereum de juiste weg ingeslagen te zijn. De munt kwam eindelijk boven de $ 309 uit en vertoont een langzaam stijgende lijn.

Vorige week daalde de Ethereum munt nog even onder de $ 309 grens als reactie op de Bitcoin koers daling. Maar gelukkig was dit tijdelijk want de munt wist vandaag weer de weg terug omhoog te vinden. Ethereum bereikt op dit moment van schrijven zelfs een koers van $ 335,96. Voor vandaag staat de munt ruim 1% in de plus. Het lijkt erop dat Ethereum eindelijk de weg omhoog gevonden heeft.

Ethereum kan de stijgende lijn doorzetten

Analyses tonen aan dat Ethereum de stijgende lijn op dit moment kan doorzetten. Het enige wat dan wel van de munt wordt verwacht is dat deze boven de $ 326 blijft. Dit is vooral het doel van vandaag. Met een winst van ruim 1% lijkt het op dit moment wel goed te komen met dit doel.

De munt is vanochtend wel iets teruggevallen want vanochtend stond deze nog wat hoger. Dit zou te maken hebben met een kleine correctie omdat de munt de afgelopen dagen vooral in verhouding hard gestegen is. De correctie is dan ook wat kleiner dan bijvoorbeeld bij een Bitcoin. Toch zien de analisten op dit moment de $ 337 als een lijn waar de munt overheen moet. Als de koers hier overheen is kan er weer een nieuwe weg ingeslagen worden om verder in waarde te stijgen.

Mobiele versie afsluiten