Site pictogram 36.nl

Ethereum probeert verlies weer goed te maken

Het lijkt erop dat Ethereum er alles aan doet om het verlies van de afgelopen tijd weer goed te maken. Het niveau van $ 400 leek de afgelopen tijd ver weg te zijn. Het heeft echt maanden geduurd voordat de harde klappen gevallen eindelijk waren uitgewerkt bij Ethereum. Vervolgens ging de munt heel langzaam bouwen aan herstel. Een nieuwe klap volgde begin september toen de Bitcoin hard onderuit ging. Dit heeft altijd effect gehad op Etheruem en ook deze munt ging flink achteruit. Gelukkig is er eindelijk weer positief nieuws te melden en staat de koers al een paar dagen stabiel boven de psychologische $ 300.

Ondanks dat de munt de afgelopen week met zo’n 4,2 procent in waarde gestegen is staat de koers nog steeds op een verlies van 2%. Maar de Ethereum koers lijkt deze maand niet met verlies te willen afsluiten. De munt heeft eindelijk z’n weg weer omhoog gevonden. Ondanks dat de munt pas op $ 300 staat was dit op 15 september wel anders. Er werd een nieuw dieptepunt gemeten van $ 198. Gelukkig herstelde de koers al in de dagen die erop volgde. Ondanks het herstel is de munt nog steeds niet op het oude niveau terug van $ 400.

Prijsanalyse blijft positief uitpakken

Ondanks dat de stijging nog niet heel hard gaat is de koers redelijk stabiel. De afgelopen weken kruipt de koers langzaam omhoog. De prijsanalyses tonen ook aan dat de koers langzaam aan teruggaat naar het oude niveau. Een aantal analyses tonen aan dat $ 315 er zeker weten inzit. Het is nog geen volledig herstel, maar het begin is. Helemaal nu de Bitcoin weer aan het stijgen is kan Ethereum snel volgen.

Mobiele versie afsluiten