Site pictogram 36.nl

Ethereum richt z’n ogen op $ 1.000

Ethereum had er vandaag wat moeite mee om in de voetsporen van de Ripple te blijven. De tweede positie van grootste munt is de afgelopen dagen aan Ripple verloren gegaan. De munt moet nu gaan terugpakken om weer op het oude niveau terecht te komen. Het lijkt er wel op dat Ethereum z’n ogen gericht heeft op de $ 1.000. Er was vandaag ook weer een voorzichtige stijging van 2%.

Op dit moment van schrijven staat de Ethereum koers op $ 883. De $ 900 lijkt langzaam weer dichterbij te komen. Een paar dagen terug had de munt er al heel even van geproefd, maar al snel ging de koers weer naar beneden. Helemaal nadat de Ripple weer aan een rally begon. Beleggers besloten daarop in te spelen door Ethereum te verkopen voor Ripple. Als gevolg dat de munt weer begon te dalen.

Ethereum wordt vooral gekocht bij een dip

Op dit moment lijkt er even geen externe vraag te zijn naar Ethereum. Er wordt vooral in de munt geïnvesteerd als er even een dipje is. Hierdoor komt de koers heel traag opgang. Helemaal als we het vergelijken met een cryptomunt zoals Ripple. Toch moeten we Ethereum nog niet naast ons neerleggen. De munt heeft de $ 1.000 op het oog en gaat deze koers zeker weten binnenkort bereiken. Het gaat alleen mogelijk langer duren dan gedacht.

Mogelijk zien we binnenkort nog een rally richting de $ 970. Maar zolang de Ripple en andere munten goed blijven presteren is er een kans dat het langer gaat duren dan we gewend zijn. Ethereum blijft dus een beetje achter, maar dit hebben we in het verleden wel vaker gezien. Meestal kunnen we daarna weer een flinke koers boost verwachten.

Mobiele versie afsluiten