Site pictogram 36.nl

Ethereum verbreekt opnieuw record

Ethereum is de afgelopen weken goed bezig. De munt wist deze week voor het eerst sinds lange tijd de $ 400 grens weer te doorbreken. Direct werd er een nieuw record neergezet. De munt besloot opnieuw om een nieuw record te verbreken. De Ethereum koers staat op dit moment van schrijven zelfs op $ 457. De munt groeide zelfs uit tot de tweede grootste cryptomunt ter wereld met een totale marktwaarde van $ 95 miljoen.

Sinds de sluiting gisteren is de munt gestegen met zo’n 11%. Een enorme stijging vooral in verhouding voor de munt. Het lijkt erop dat de cryptomunt ook nog niet klaar is met het verbreken van records. De munt is nog steeds hongerig naar meer en het positieve nieuws van de afgelopen dagen kan ervoor zorgen dat de $ 500 nog deze maand bereikt gaat worden.

De deur lijkt op dit moment wagenwijd open te staan voor de $ 500. Uiteraard is dit dan weer een nieuw record voor Ethereum. Terwijl de Bitcoin gisteren verlies leed deed Ethereum prima zaken. De munt steeg al naar nieuwe records en het einde is absoluut nog niet inzicht als we de analyses mogen geloven.

Op korte termijn komen er nieuwe records aan

Op de korte termijn is de verwachting dat er nieuwe records verbroken gaan worden. De analisten houden er rekening mee dat er een rally aangaat komen richting de $ 470. Er zijn zelfs analyses die laten zien dat de deur zelfs openstaat voor $ 480 op de korte termijn.

De meeste Ethereum records worden verbroken op een zondag. Het zou dus heel goed kunnen dat de koers nog richting de $ 500 gaat aankomende zondag. Dit is natuurlijk wel een hele onzekere voorspelling. Alleen als de munt de komende dagen zo blijft stijgen is er helemaal niets onzeker geworden. Het zou zomaar kunnen dat de munt op weg is naar nieuwe records.

$ 465 kan een breekpunt zijn voor Ethereum

Ondanks dat de analyses er goed uit zien op het korte termijn is er ook een grote maar. Volgens de laatste analyses kan de $ 465 een breekpunt zijn voor de munt. Dit wil zeggen dat de munt er moeite meegaat krijgen om er overheen te gaan. Dit is een onzekere factor waardoor het voor de munt toch meer tijd gaat kosten dan aankomende zondag om de $ 500 te bereiken.

Aan de andere kant tonen analyses ook aan dat als de Ethereum koers de $ 465 voorbij gaat de deur openstaat voor de $ 480 en $ 500 koers. Mocht de munt een correctie krijgen dan zal dit de komende 10 dagen van korte termijn zijn. Er is geen verwachting voor een langere terugval in de koers. Alleen als de munt onder de koers van 10 dagen geleden duikt zou er een flinke correctie kunnen komen. De meeste analisten verwachten dit alleen niet van de munt.

Mobiele versie afsluiten