Site pictogram 36.nl

Experts zien het weer positief in en voorspellen $ 50.000 Bitcoin

Na weken van onrust rond de Bitcoin boekt de munt eindelijk weer twee dagen achter elkaar winst. Dit is echter nog maar het begin want experts zien het ook meteen weer positief in. Sterker nog ze voorspellen dat de Bitcoin dit jaar mogelijk nog de $ 50.000 gaat aantikken.

Niet alleen de Bitcoin gaat dit jaar nog een enorme groei doormaken, maar ook de rest van de cryptomarkt. Op dit moment van schrijven staat de totale marktwaarde helaas onder de $ 400 miljard. Maar experts verwachten dat de marktwaarde dit jaar nog naar $ 1 biljard gaat stijgen.

De Bitcoin wist een aardige comeback te maken en opnieuw een winst van 6% te melden voor de tweede dag op rij. De munt steeg van een dieptepunt van $ 6.000 naar $ 8.000 in eigenlijk iets meer dan 24 uur tijd. Dit zou weleens volgens experts het begin van een omslag kunnen zijn. Na dagen van dieptepunten zou de munt zijn slagkracht terug kunnen pakken en proberen weer winst te maken.

CNBC experts in de Bitcoin hebben dit vandaag laten weten. Dit deden ze ook na aanleiding dat Amerika de Bitcoin niet gaat verbannen. Ze kijken juist positief naar de technologie erachter en de toekomst van cryptomunten. De experts zouden niet verbaast zijn als de Bitcoin nu harder terugkomt dan ooit tevoren. Dit heeft de munt al vaker gedaan na een lange periode van correcties.

Er is geen reden om niet te verwachten dat de Bitcoin in december $ 50.000 waard is

Een expert van CNBC genaamd Thomas Glucksmann heeft laten weten dat hij geen reden heeft om niet te verwachten dat de Bitcoin straks $ 50.000 waard is. Aan het einde van 2018 zal de Bitcoin dit gaan bereiken. Daarna zal de munt mogelijk nog verder gaan doorgroeien. Helemaal omdat een tekort aan Bitcoins steeds verder oploopt.

Eén van de redenen waarom specialisten verwachten dat de Bitcoin verder gaat stijgen is dat er nog steeds geen bankproducten zijn van cryptomunten. Dit is nog een grote kans voor de Bitcoin en andere cryptomunten. De verwachting is dat het niet lang gaat duren voordat de bankproducten er zijn. Er is al een begin stap gezet eind 2017 met Bitcoin futures.

NASDAQ heeft pasgeleden nog laten weten dat ze aan het kijken zijn om zelf dit soort producten op de markt te zetten. Ze zijn onderzoek aan het doen om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Thomas Glucksmann verwacht ook dat de stijging door gaat zetten. Hij verwacht zelfs dat mogelijk aanstaande vrijdag er een nieuwe run gaat komen op Bitcoins. Vooral nu de beurzen in het slob zitten gaat de Bitcoin proberen winst terug te pakken en dit kan mogelijk vrijdag al gebeuren. Beleggers die laag willen instappen doen er slim aan om er snel bij te zijn.

Mobiele versie afsluiten