Site pictogram 36.nl

Gereguleerde Ethereum Futures komen binnenkort online

De eerste gereguleerde Ethereum futures maken binnenkort hun opwachting op een UK crypto trading platform. Het bedrijf dat gevestigd is in London heeft een officiële licentie bij de FCA. Vandaag maakte ze officieel bekend dat ze gaan beginnen met de handel in Ethereum futures. Investeerders krijgen de mogelijkheid om straks voor een korte of lange periode te beleggen in Ethereum.

Het bedrijf genaamd Crypto Faciliities denkt dat dit een uitstekende stap is voor Ethereum. Mogelijk zal er meer liquiditeit richting Ethereum stromen door de handel in futures. Vooral vanuit beleggers die niet durven te beleggen door munten te kopen via ongeregulerde crypto exchange sites.

Ethereum is op dit moment al de tweede grootste cryptomunt ter wereld. Elke dag gaan er miljarden dollars in de munt om. Crypto Facilities is dan ook enthousiast om hun eigen Ethereum Futures te lanceren. Ze geloven er heilig in dat dit extra beleggers gaat aantrekken die voorheen nog niet overwegen hadden te investeren in Ethereum. Uiteindelijk kan Ethereum met dit extra geld nog harder groeien.

Het bedrijf Akuna Capital uit Chicago zal de liquiditeit voorschieten die nodig is voor de lancering van de Ethereum Futures. De eigenaar van Akuna heeft al laten weten dat ze uitkijken naar een samenwerking met Crypto Facilities. Op dit moment heeft Ethereum nog geen futures als mogelijkheid om in te investeren. Dit is dus volgens hun een enorm gat in de markt.

Afgelopen week was er nog ophef over de Bitcoin futures

Afgelopen week verscheen er nog een rapport over de gelanceerde Bitcoin futures in december. Deze zouden mogelijk indirect het gevolg zijn van de daling die de munt heeft ingezet. Voor sommige beleggers zal het dan ook geen positief nieuws zijn dat er nu Ethereum futures aankomen.

Toch is er wel de verwachting dat voor het lange termijn de munt kan gaan stijgen door futures. Het is dus afwachten hoe de komst van Ethereum Futures gaat uitpakken. Volgens het persbericht is de dienst vanmiddag om 4 uur lokale tijd live gegaan. Dit betekent dus dat ze in de UK kunnen beleggen in Ethereum futures.

Mobiele versie afsluiten