Site pictogram 36.nl

Instappen bij een lage koers

Verschillende analisten geven op dit moment het advies koop ze zolang ze goedkoop zijn. Alle cryptomunten staan in het rood. Dit betekent dat je tegen flinke kortingen munten kan kopen. De Bitcoin staat voor het eerst in weken onder de $ 10.000 en Ethereum is weer onder de $ 1000 gezakt. Ripple kan ons weer miljonair maken nu de munt onder de $ 1 te koop is.

Analisten geven het advies om ondanks dat het onzeker is juist nu in te stappen. Als je bang bent voor rode cijfers dan moet je volgens hun niet in de aandelenwereld zitten. Al helemaal niet in de cryptomarkt waarbij cijfers soms helemaal niets lijken te zeggen.

Bubbel problemen zorgen voor angst onder beleggers

Toch blijven de uitspraken dat cryptomunten een bubbel zijn goed hangen bij beleggers. Ze denken dat ze gelijk hebben en durven niet in te stappen. Toch is dit echt niet de eerste keer dat dit gebeurt. In 2017 waren er ook momenten dat cryptomunten flink onderuit gingen. Uiteindelijk kwamen de munten er sterker uit en eindigden ze zelfs hoger dan eerst.

Beleggers die toch bang zijn om in te stappen kunnen het ook beter niet doen. Cryptomunten blijft een gevaarlijke tak van sport en kan alle kanten opgaan. Hier moet je als belegger tegen kunnen. Als je dit niet kan zal je beter niet moeten gaan beleggen in cryptomunten.

Mobiele versie afsluiten