Site pictogram 36.nl

Wat is de volgende stap voor Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash zit de laatste tijd enorm in de lift. Vandaag werd er opnieuw een winst van ruim 7% genoteerd. Er moet wel bij vermeld worden dat er gisteren een verlies geboekt werd. Dit verlies ontstond na tumult over een hack bij een bekende Bitcoin site.

Doordat de Bitcoin Cash koers blijft stijgen en grote winsten pakt lijkt het erop dat de munt serieus de concurrentie aangaat met de Bitcoin. Het is de vraag wat nu de volgende stap gaat zijn voor de munt. Gaan ze serieus een partij worden voor de Bitcoin of zit er ergens een limiet aan?

Bitcoin koers kan voorlopig nog flink stijgen

Beleggers die willen instappen in Bitcoin Cash moeten het vooral nu doen. Op dit moment is de munt nog relatief betaalbaar. Experts voorspellen dat het in mei 2018 voor de Bitcoin zomaar eens voorbij kan zijn. Cash zou dan weleens de opvolger kunnen zijn van de originele Bitcoin munt. Voor veel beleggers een reden om in te stappen en dit is ook te zien aan de koers.

Toch komt Bitcoin Cash wel net terug van een correctie. Niet zolang geleden tikte de munt nog heel even $ 2500 aan. Dit duurde alleen niet heel lang want al snel werd de prijs meer dan gehalveerd. Het kwam door slecht nieuws. Gelukkig is de munt alweer redelijk aan het herstellen, maar volgens analyses nog steeds in correctiemodus.

De $ 1200 zou een mogelijk struikelblok kunnen zijn voor de munt. De munt zal hier voorlopig even tegenaan blijven hikken. Af en toe kan de munt eronder of erboven gaan. Gelukkig zit het er op dit moment goed uit en is het waarschijnlijk slim juist nu in te stappen.

Mobiele versie afsluiten