Site pictogram 36.nl

Litecoin kopen op dit moment?

Litecoin kopen na het dieptepunt van afgelopen week? Wellicht is dit het moment om nieuwe aankoop van crypto’s als Litecoin te overwegen. De cryptocurrency markt als geheel lijkt de stijgende lijn weer op te pakken en dat is het moment voor koopjesjagers om toe te slaan. Maar in welke munten dan? Overweeg je een Litecoin koopje of hebben andere munten meer potentieel?

Litecoin kopen in de cryptomarkt

De Litecoin daalde deze week als onderdeel van de hele dalende markt naar een niveau van rond de 105 dollar. Daarmee werd het laagste punt bereikt sinds begin december, dus voor de grote crypto rally. Vervolgens hebben alle munten weer een stijging ingezet, waarbij Litecoin bescheiden mee stijgt. Een goed moment om goed naar de verschillende crypto’s te kijken. En je daarbij af te vragen wat hun potentieel is. Zoals gisteren in onze blog over de aanbevelingen van Goldman Sachs stond, lijkt het vooral de vraag welke serieuze munten straks overblijven en daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Bij die vragen scoort Litecoin onveranderd hoog.

Waarom Litecoin kopen op in de huidige markt?

Er zijn een aantal zaken waardoor Litecoin veel potentieel lijkt te hebben:

Kortom, de munt zelf lijkt levender dan ooit. Dus als je ooit een Litecoin aankoop hebt overwogen, zou dit een moment wel eens kunnen zijn.

Mobiele versie afsluiten