Site pictogram 36.nl

Mike Novogratz verwacht een Bitcoin koers van $ 10.000 aan het einde van het jaar

Biljonair Mike Novogratz heeft weer nieuwe uitspraken gedaan over de Bitcoin koers. Een tijdje terug voorspelde hij dat de munt misschien richting de $ 8000 zou gaan aan het einde van het jaar. Dit heeft hij gecorrigeerd naar de rally van de afgelopen periode. De biljonair verwacht dat de munt mogelijk aan het einde van het jaar de $ 10.000 aantikt. Analyses hebben al aangetoond dat dit aannemelijk is.

Hij stelt niet alleen z’n bevindingen voor de Bitcoin bij, maar ook voor Ethereum. Volgens de belegger zou het zomaar kunnen dat Ethereum aan het einde van het jaar $ 500 waard is. De munt heeft het af en toe lastig gehad, maar heeft nog steeds een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt. Het oude record van $ 400 zou dus weleens gebroken kunnen worden aan het einde van het jaar.

Vorige maand sprak hij ook al over een $ 10.000 koers

Het is niet de eerste keer dat Mike Novogratz spreekt over een $ 10.000 Bitcoin koers. Vorige maand liet hij weten dat de munt mogelijk in 6 tot 10 maanden de $ 10.000 zou bereiken. Dit heeft hij dus nu bijgesteld naar iets meer dan een maand. De uitspraken zijn niet heel vreemd gezien de groei van de munt in de afgelopen maanden.

Novogratz heeft verder laten weten dat hij niet geschrokken is van de hack. Cryptomunten zijn volgens hem een vrij nieuwe technologie en staan dus nog in de kinderschoenen. Het is logisch dat het een keer fout gaat en munten gestolen worden. Maar dit zijn wel leermomenten voor de ontwikkelaars om de websites nog beter te beveiligen.

Mobiele versie afsluiten