Site pictogram 36.nl

Nieuwe Ethereum app KittyRace

Na het succes van Cryptokitties lijkt er weer een nieuw succes in de maak te zijn. Er is namelijk weer een nieuw spel gelanceerd op Ethereum technologie: Kittyrace. Hierbij draait het opnieuw om digitale katten alleen dit keer gaan ze met elkaar racen voor Ethereum munten. Je kan hiermee dus Ethereum munten winnen door katten in te zetten.

KittyRace maakt het mogelijk om eigenaren van digitale katten in te zetten voor een wedstrijd. Om mee te mogen doen aan een wedstrijd moeten ze Ethereum munten betalen. Deze worden verzameld om uit te keren als prijs aan de winnaar van de race. Via de app is het ook mogelijk om je katten te trainen zodat ze races kunnen winnen en sterker worden.

Het spel is gemaakt door een bedrijf genaamd Endless Nameless. Dit bedrijf heeft opvallend genoeg niets te maken met de makers van Cryptokitties. Alleen doordat het bedrijf hierachter geen rechten vastgelegd hebben kunnen ze met het idee aan de haal om een uitbreiding op het populaire spel te maken. Eigenaren van de katten hebben zo een nieuwe manier om plezier te beleven aan het spel.

Aantal spelers groeit gestaag

Ondanks dat je niet echt rijk kan worden van het spel groeit het aantal spelers gestaag. Verschillende spelers zijn ook al bezig om speciale katten te fokken die de races kunnen winnen. Er waren zelfs al een paar gebruikers die problemen ondervonden door het grote aantal spelers op de site. Maar deze problemen lijken inmiddels opgelost te zijn.

Buiten de grappige graphics om kan Kittyrace nog het beste omschreven worden als een online casino spel. Het is vooral een manier om snel je geld kwijt te raken laten vooral gebruikers zonder Cryptokitties weten. Het is dan ook de vraag of dit spel echt een succes gaat worden zoals Cryptokitties zelf is. Cryptokitties zelf is nog steeds een succes. In maart haalde de site nog $ 12 miljoen op met de verkoop van nieuwe katten.

Mobiele versie afsluiten