Site pictogram 36.nl

Novogratz gelooft niet in Bitcoin bubbel

Natuurlijk is er meteen weer spraken van een Bitcoin bubbel. Helemaal nu de $ 10.000 bereikt is en de munt onderuit gaat. Natuurlijk zijn er beleggers die bang zijn voor een bubbel en direct hun geld eruit halen. Daarnaast is het ook logisch en gezond dat de munt corrigeert na het neerzetten van zo’n record.

Biljonair Mike Novogratz wil daarom ook helemaal niet meegaan in het nieuws dat de Bitcoin een bubbel is die nu elk moment kan klappen. Sterker nog hij doet al een voorzichtige voorspelling voor de komende 12 maanden. De biljonair verwacht dat de Bitcoin in 2018 de $ 40.000 aan gaat tikken. De munt zou hier volgens de biljonair slechts 12 maanden voor nodig hebben. Hij is ervan overtuigd dat dit een mogelijkheid is voor de Bitcoin.

Bitcoin kan weleens de toekomst zijn

Novogratz gaat zelfs nog een stapje verder. De Bitcoin zou als betaalmiddel volgens hem weleens de toekomst kunnen zijn. Volgens hem zou de cryptomunt op ten duur ons geld zoals we het kennen kunnen vervangen. Volgens hem laten verschillende banken en instellingen al soortgelijke interesse in de munt zien. Hij noemt ook als voorbeeld dat straks beleggers officieel op de beurs kunnen beleggen in de Bitcoin. Het kopen van bitcoin futures is volgens hem een enorme stap in de goede richting.

De komende 12 maanden zou de Bitcoin nog meer van dit soort stappen kunnen zetten. Als je het Novogratz vraagt is de $ 40.000 binnen 12 maanden binnen handbereik. Dit klinkt misschien onwerkelijk maar vorig jaar december had niemand het gelooft dat de munt nu $ 10.000 waard zou zijn.

Mobiele versie afsluiten