Site pictogram 36.nl

Nu is de beste tijd om te investeren in Bitcoins

Cryptocurrency expert Brian Kelly heeft vandaag laten weten dat nu het beste moment is om te investeren in Bitcoins. De munten staan relatief laag, maar lijken weer richting een stijging te gaan. De expert laat weten dat de munten inderdaad hard in waarde gedaald zijn. Maar volgens Brian kelly is dit absoluut geen reden om bang te zijn dat de waarde naar $ 0 zakt.

Volgens Biran Kelly is dit juist het moment om in te stappen. De prijzen zijn gunstig en als de koers straks echt naar $ 100.000 stijgt heb je een mooie winst te pakken. Op dit moment zeggen veel experts dat de munt gecrasht is en einde oefening is. Maar volgens Brian Kelly is dit al ongeveer de 175ste keer dat deze uitspraken gedaan worden en elke keer komt de munt weer sterker terug.

Brian Kelly adviseert wel dat beleggers goed moeten nadenken over hun belegging en geen geld moeten investeren dat ze binnenkort nodig hebben. Ga de Bitcoin ook niet kopen als deze veel geld waard is. Maar stap juist nu in. Op dit moment zijn de munten relatief laag in waarde maar over twee maanden kan dit weer helemaal anders zijn.

Uiteindelijk gaat de Bitcoin hier veel sterker uitkomen

De lage handelsprijzen die we op dit moment zien van de Bitcoin zijn eigenlijk heel gezond. De munt is in iets meer dan een half jaar tijd van een paar duizend gestegen naar nog net geen $ 20.000. Dit is een enorme stijging en om het systeem gezond te houden zijn grote correcties noodzakelijk.

De zwakken kunnen zo wegvallen en uiteindelijk blijven alleen de sterkste over. Dit is heel normaal in een technologische economie die de Bitcoin gevormd heeft. Brian Kelly heeft er ook het volste vertrouwen in dat cryptomunten de toekomst hebben. We staan pas aan het begin van de toekomst en als je hiervan wil profiteren is het slim om juist nu in te stappen.

Daarnaast wil hij ook alvast een tip meegeven als de Bitcoin straks weer flink in waarde gaat stijgen. Het is slim om de Bitcoin niet te snel te verkopen. Zelfs niet als de munt ineens 30% in waarde stijgt. Het is belangrijk om vast te houden aan de munt. Uiteindelijk zal je geduld nog veel meer geld gaan opleveren.

Bitcoin zal ook voor een rally zorgen bij andere cryptomunten

Ripple en Ethereum liften mee op het succes van de Bitcoin. Nu het met de munt iets minder gaat zie je dat er ook veel Ethereum en Ripple munten verkocht worden. Maar als de Bitcoin straks weer in waarde gaat stijgen, dan zullen ook deze munten hard meestijgen.

Op dit moment is de markt volgens Brian Kelly ook een beetje een rommeltje doordat we allemaal kijken naar Korea. Dit land wil de munten graag gaan reguleren en andere landen hebben dezelfde plannen. Maar tot de nieuwe regels nog niet zeker zijn worden beleggers bang. Als dit straks allemaal rond is zal de markt weer omhoog schieten. Het is dan slim als je er op tijd bij was en je cryptomunten ingekocht hebt.

Mobiele versie afsluiten