Site pictogram 36.nl

Prijs analyse van de Ethereum koers

De Ethereum koers heeft nog steeds moeite om de $ 300 te bereiken. Ondanks dat de koers van Bitcoin gisteren de positieve kant opging kon Ethereum niet mee profiteren van de koersstijging. Toch waren de analisten positief en was het vermoeden dat de koers mogelijk weer naar $ 311 ging. Op dit moment van schrijven staat de koers op slechts $ 297. Het positieve eraan is wel dat de koers hoger staat dan een dag geleden.

De analyses van de koers laten zien dat de koers boven de $ 292 zone blijft. De $ 300 wordt misschien nog niet gehaald, maar het is wel positief om te zien dat de koers er op dit moment tegenaan tikt. Toch laat de koers analyse wel zien dat de munt moeite heeft om over de $ 297 heen te komen. Het zou daardoor even kunnen duren voordat de munt weer op het $ 300 niveau zit.

Volgens analyses zou de munt nog wel even tegen de $ 300 aan kunnen hikken. De prijs zal in die tijd mogelijk niet lager zakken dan $ 292 is het idee van de analisten. Toch is het nog steeds ver boven het cruciale punt van $ 288. Als de Ethereum koers onder de $ 288 zakt is er voorlopig geen sprake meer van een koersstijging.

Wat zijn de verwachtingen?

De grafieken tonen aan dat er 50% kans is dat de Ethereum koers de komende uren toch richting de $ 300 gaat. Het lastigste punt is de $ 297. Mocht de koers over de $ 300 heengaan dan is de $ 310 een logisch vervolg. Gaat de Ethereum koers toch weer verder dalen? Volgens de grafieken is de $ 287,65 dan echt het laagste punt dat de koers zal bereiken.

De kans is vooral groot dat de koers tussen de $ 290 en $ 298 blijft hangen de komende dagen. Als vanavond de koers op $ 297 eindigt is de kans iets groter dat de $ 300 toch gehaald gaat worden. Deze kans wordt dan geschat op zo’n 60%. Er worden dus geen grote dalingen verwacht in de koers, maar de munt heeft het ook moeilijk om weer in waarde te gaan stijgen.

Mobiele versie afsluiten