Site pictogram 36.nl

Prijsanalyse van Ethereum koers

Het afgelopen weekend werd er gehoopt dat de Ethereum koers boven de $ 300 zou uitkomen. De munt zou hier eindelijk boven blijven en niet meer wegzakken. Mocht het fout gaan dan zou dit met maximaal $ 280 het laagste punt worden, maar verder zou het niet gaan. Helaas kwamen deze verwachtingen niet helemaal uit. De Ethereum koers is helaas al snel weer na het behalen van de $ 300 weggezakt en staat op dit moment van schrijven op $ 295.

Het is niet zo gek dat de vraag al snel gesteld wordt wat de verwachtingen op dit moment zijn. De eerste verwachtingen van $ 300 vast zit er nog niet echt lekker in. De koers ligt er dichtbij en kan er zomaar overheen gaan, maar tot nu toe is alles nog steeds enorm onzeker. Er werden ook uitspraken gedaan dat als de Bitcoin weer ging stijgen de Ethereum koers mee zou gaan. Helaas is dit afgelopen zondag niet gebeurd toen de Bitcoin koers heel even bijna de $ 4500 aantikt. Dit is een herstel van bijna $ 500.

De verwachting is dat een stijging er nog steeds inzit

Ondanks dat Ethereum het afgelopen weekend niet helemaal z’n verwachting aan het waarmaken was is het niet meteen opgegeven. De koers zit nog steeds in de lift en kan zomaar de $ 300 voorbij gaan schieten. Helemaal nu de Bitcoin koers wel weer aan het stijgen is. Analisten verwachten dat deze week mogelijk de $ 317 gehaald gaat worden.

Voor beleggers is het dus een goed teken dat de koers heel even laag staat. Dit zou een reden kunnen zijn om nu munten in te kopen in de hoop dat de koers weer stijgt. Vervolgens kan je de winst van minimaal $ 25 pakken op je Ethereum belegging.

Mobiele versie afsluiten