Site pictogram 36.nl

Reddit oprichter verwacht Ethereum koers van $ 15.000 in 2018

Reddit medeoprichter Alexis Ohanian heeft de uitspraak gedaan dat hij verwacht dat Ethereum $ 15.000 waard gaat worden in 2018. Hij verwacht zelfs dat de marktwaarde van Ethereum de Bitcoin gaat verslaan. Het zou met een waarde van $ 15.000 namelijk in één klap de grootste cryptomunt ter wereld zijn. Dit komt doordat er simpelweg al meer Ethereum munten zijn.

Ohanian werkt op dit moment fulltime bij de Initalized Capital. Dit is een bedrijf dat hij mede opgericht heeft in 2012. Tijdens een interview met Fortune liet hij weten wat zijn verwachtingen waren voor Ethereum in 2018. Op het lange termijn zou Ethereum volgens hem namelijk veel meer potentie hebben dan de Bitcoin.

Bitcoin zal nog altijd z’n waarde behouden

Toch geeft hij wel toe dat hij nog steeds een aantal Bitcoin munten in z’n bezit heeft. Hij verwacht namelijk dat de Bitcoin ook in de toekomst nog van waarde is. Maar hij verwacht nog het meeste van Ethereum. Vooral omdat de techniek van Ethereum echt toegepast wordt. Er wordt echt gebruik van gemaakt. Bitcoin is meer een handelsmunt geworden dan een echt ding om te gebruiken. Aan het einde van het jaar zal de Bitcoin weer terug zijn op de $ 20.000, maar Ethereum steelt echt de show met $ 15.000.

Mobiele versie afsluiten