Site pictogram 36.nl

Ripple grootste stijger vandaag

De afgelopen dagen is de markt in Zuid-Korea weer op gang gekomen. De oorzaak daarvan ligt bij de regering die opnieuw bevestigd heeft dat er geen ban komt. Daarnaast zijn alle munten iets hersteld en hierdoor zien de Zuid-Koreanen ook wel weer brood in de Ripple.

Gisteren was het Bitcoin Cash die de grootste stijger, maar dit wordt nu duidelijk afgewisseld door Ripple. De munt vloog vanmiddag ineens omhoog na nieuwe investeringen vanuit de Aziatische markt. Op dit moment van schrijven is er zelfs een winst van 17%. De munt staat op $ 0,91. Het gaat spannend worden of dit weekend de munt eindelijk weer boven de $ 1 gaat.

Eerst leek er vandaag waarschijnlijk opnieuw niet veel gaande te zijn bij de Ripple koers. De munt leek wat rond de $ 0,75 te stabiliseren, maar ineens schoot de koers vanmiddag door deze barrière heen. Het lijkt er op dat de munt de juiste weg is ingeslagen.

Ripple heeft steun nodig voor de $ 1 barriere

Voor Ripple zou het een uitstekende stap zijn als de munt vandaag de $ 1 barrière gaat verbreken. Als dit gaat gebeuren, dan zou deze stijgende lijn weleens doorgezet kunnen worden. Dit is natuurlijk wat de Ripple hard nodig heeft naar de flinke correcties. Begin januari was de munt nog bijna $ 4 waard en daar is echt helemaal niets meer van over.

Ripple moet ook echt hard in waarde gaan stijgen de komende uren om een vuist te kunnen maken. Als de munt dit niet gaat doen, dan kunnen we nieuwe correcties gaan verwachten. Maar zoals het er nu naar uitziet lijkt de munt door te kunnen pakken richting de $ 1.

Er is alleen geen duidelijke reden waarom de Ripple ineens hard stijgt. We zien wel dat Bitcoin Cash wat terugvalt. Misschien dat er winst wordt opgenomen en geïnvesteerd in andere cryptomunten. Vooral de Ripple lijkt hier baad bij te hebben omdat de munt nu nog relatief goedkoop verkrijgbaar is. Je kan dus heel wat munten kopen voor een Bitcoin Cash munt.

Mobiele versie afsluiten