Site pictogram 36.nl

Ripple ICO wordt een feit

Een kleine groep programmeurs is van plan om een Ripple ICO te lanceren. Blijkbaar is het mogelijk om zonder eigenaar te zijn van Ripple munten er een ICO mee te lanceren. Ondanks dat de originele eigenaren achter de Ripple er alles aan proberen te doen het tegen te gaan.

Het bedrijf uit San Fransisco heeft al een paar keer uitgeroepen dat ze niets met de groep die zichzelf Ripple Ledger noemt te maken hebben. Toch kan het bedrijf een ICO gaan starten met hun naam ondanks dat ze niets te maken hebben met het originele bedrijf. Het systeem Ledger wordt een opensource ICO waardoor meerdere programmeurs eraan mee kunnen werken.

Voorheen was het vooral Ethereum dat gebruikt werd door ondernemers om er nieuwe projecten mee te ontwikkelen. Maar nu dit niet mega succesvol lijkt te zijn of al veel wordt toegepast gaan ondernemers op zoek naar alternatieven. De groep programmeurs achter Ledger lijken deze gevonden te hebben in de Ripple. Op basis van het Ripple systeem willen ze dus een nieuwe ICO gaan oprichten.

Ripple Ledger wordt de perfecte plek voor de handel in cryptomunten

Als je de krant Allvor mag geloven is Ripple Ledger de ideale plek om te handelen. Vooral de snelheid van Ripple wordt geprezen. Dit maakt het ideaal om er een ICO omheen te bouwen. Volgens de programmeurs erachter zouden ze de beste database uit de geschiedenis gebouwd hebben waarop het systeem straks gaat draaien.

Ondanks het enthousiasme van de krant en de makers van het systeem is Ripple zelf niet blij met de komst van de ICO. Ze hebben wel laten weten dat ze ervan balen en het jammer vinden dat ze het niet tegen kunnen gaan. Maar omdat ze er niets mee te maken hebben ondanks dat het met de Ripple technologie gemaakt wordt willen ze het ook niet gaan promoten.

Mobiele versie afsluiten