Site pictogram 36.nl

Ripple koers bereikt nieuw hoogtepunt met $ 2,60

Ripple heeft de positie van tweede grootste cryptomunt ter wereld opnieuw verstevigd. De munt steeds vandaag met 19% in waarde tot $ 2,60. Dit is meteen een nieuw record voor de munt. Het lijkt erop dat de koers doorschiet naar de $ 3. Het lijkt erop dat investeerders graag zien dat de groei van Ripple in 2018 verdergaat. Het houdt dus voorlopig nog niet op voor de Ripple.

Ripple is op dit moment misschien zelfs wel de best presterende cryptomunt ter wereld. De munt blijft maar winsten boeken. Alleen tijdens oud & nieuw corrigeerde de munt even. Dit was mogelijk gewoon een normale reactie op basis van de prijsstijging van de afgelopen weken. Maar de munt dook nooit meer onder de $ 1 die de munt nog maar een paar weken geleden waard was.

Investeerders konden bijna niet op tijd reageren om nog even snel een paar honderd Ripples te kopen. Vooral niet nu de koers vandaag opnieuw omhoog schiet en maar in waarde blijft stijgen. Het grootste aandeel in de Ripple ligt nog steeds in Zuid-Korea. Ongeveer 50% van de transacties vindt in dit land plaats. In Zuid-Korea wordt de Ripple zelfs al verhandeld voor $ 2,74 ivm met de enorme vraag naat de munt.

In een maand tijd is de Ripple 1000 procent in waarde gestegen

De Ripple is opnieuw een voorbeeld van een groot succes voor cryptomunten. De munt wist in een maand tijd met 1.000 procent in waarde te stijgen. Eén van de oprichters van de munt: Chris Larsen hoort hierdoor tot de rijksten ter wereld met de prijsstijging van de munt.

De eigenaar van de Ripple zou namelijk zelf 5,19 miljard Ripples hebben en met een waarde van $ 2,60 zou de eigenaar een enorm vermogen hebben opgebouwd. Larsen zou een geschat vermogen hebben van $ 39,8 miljard. Door zijn aandeel in de munt behoort hij tot de 21 rijksten mensen ter wereld. In Amerika behoort hij tot de top 11 rijkste Amerikanen.

Volgens een aantal analisten zou de eigenaar van Ripple niet de enige Ripple miljonair worden. Het zou zomaar kunnen dat de munt straks nog verder in waarde gaat stijgen en er investeerders die er vroeg bij waren miljonair gaat maken.

Ripple overtreft in ieder geval vandaag alle verwachtingen. De munt zou mogelijk tot maximaal $ 2,40 stijgen. Dit zou even een lastig punt zijn om overheen te gaan. Maar het lijkt erop dat de Ripple maling heeft aan deze analysis en als een stoomwals door stijgt naar een nog hoger niveau.

Mobiele versie afsluiten