Site pictogram 36.nl

Ripple koers corrigeert en stabiliseert

Na het behalen van het $ 3 record leek het er heel even op dat het heel hard kon gaan met de munt. De Ripple koers zou in theorie weleens kunnen doorschieten naar de $ 4. Terwijl beleggers toekeken corrigeerde de koers ineens. Beleggers besloten hun winst eruit te halen nadat er een gerucht naar buiten kwam.

Het gerucht ging dat de makers van Ripple mogelijk een nieuwe munt zouden gaan releasen. Dit zou de Ripple misschien wel waardeloos kunnen maken. Als gevolg kelderden de koers. Maar al vrij snel ging de munt weer omhoog. Op dit moment staat de Ripple koers op een winst van 3,07%. De munt staat nog wel onder de $ 3 met $ 2,82.

Gisteren werd het dieptepunt bereikt van $ 2,50. Maar al snel begon de munt het herstel in te zetten. Dit gebeurden alleen wel met wat schommelingen. Vanochtend stond de munt namelijk weer even boven de $ 3, maar al snel zakte hij er weer onder. Het lijkt erop dat de munt dus even rust neemt na de enorme rally van de afgelopen dagen. Nog geen 30 dagen geleden kon je de Ripple namelijk onder de $ 0,30 kopen.

Mogelijk tijdelijke stabilisatie van de koers

Gisteren waren er al indicaties dat de Ripple koers mogelijk te snel van stapel was gegaan. De munt ging te hard voor het aantal beleggers dat er geld in gestopt had. Dit zien we wel vaker bij cryptomunten die ineens 1000% in waarde stijgen. Mogelijk gaat het daarom om een tijdelijke stabilisatie. Maar hou de Ripple goed in de gaten want voor je het weet vliegt de koers ineens weer omhoog.

Het weekend kan weleens in het teken gaan staan van stabiliteit voor de Ripple. Het is afwachten wat er nu echt met de munt gaat gebeuren. Wie weet pakt de munt alles na het weekend weer op om weer verder te gaan met de rally van de afgelopen dagen.

Mobiele versie afsluiten