Site pictogram 36.nl

Ripple koers staat mogelijk tijdelijk laag

De Ripple koers staat vandaag op een klein verlies. Op dit moment van schrijven staat de Ripple koers op $ 0,72. Dit is een verlies van 3,33%. Toch hoeven we niet bang te zijn dat de munt de verkeerde kant opgaat. Vandaag stonden alle Altmunten op verlies en bij sommige munten was de klap veel groter.

De oorzaak van de daling heeft te maken met de enorme prijsstijging van Bitcoin Cash. Veel beleggers willen hierbij zijn en investeren even niet in de Ripple. Toch is het volgens analisten de kans om nu nog Ripples te gaan kopen.

Het is over het algemeen bekend dat de Ripple soms lang op een koers kan hangen. Het duurde bijvoorbeeld weken voordat de $ 0,30 overschreden werd. De $ 0,40 leek heel lang zelfs onhaalbaar. Toch handelen we nu alweer even boven de $ 0,70 met de Ripple koers.

Ripple koers is tijdelijk stabiel

Eigenlijk draait de Ripple koers al een paar dagen redelijk stabiel. De munt gaat heen en weer tussen de $ 0,66 en $ 0,80. De koers daalt iets en stijgt vervolgens iets en dit doet de munt nu al een paar dagen. De $ 0,80 lijkt even de nieuwe pscyhische grens te zijn voor de altmunt. Toch gaat het volgens analisten om een tijdelijke stabilisator.

Vorige week toonde de munt al tekenen van uitputting. De munt was te hard gestegen in een te kort tijdsbestek. De prijsstijging was in verhouding namelijk zelfs hoger dan de Bitcoin. Het was dus even tijd om te corrigeren en rustig aan te doen. Toch bleef een echte correctie uit dus schommelt de munt en beetje heen en weer. Dit is volgens vele analisten tijdelijk want de munt kan ineens uit het niets weer omhoog schieten.

Nieuwe doel voor de Ripple is $ 1,25

op dit moment lijkt het misschien ver weg, maar als de Ripple de $ 0,90 voorbij schiet gaat hij in één keer door naar de $ 1,25. De munt overstijgt hiermee ook meteen de psychologische grens van $ 1.

Beleggers die nog willen instappen wordt geadviseerd om nu nog onder de $ 0,70 te kopen als je de kans krijgt. Helemaal als je nog een kans krijgt om de munten voor $ 0,61 te kopen. Je kan dan je munten in waarde laten verdubbelen als de Ripple de $ 1,25 aantikt.

Het is wachten tot de Ripple de $ 0,85 voorbij gaat. Als dit gebeurt gaat de munt mogelijk direct doorstoten richting de $ 1,25. Net als de vorige keer kan dit ineens op een onverwacht moment gebeuren. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent door munten te kopen.

Mobiele versie afsluiten