Site pictogram 36.nl

Ripple kan koers niet vasthouden

Ripple heeft het opnieuw moeilijk om de koers vast te houden. De munt duikelt vandaag weer naar beenden naar een koers van – 5,75%. Op dit moment van schrijven staat de koers op $ 1,23. Maar eigenlijk is dit nog wel het meest positieve nieuws van de dag.

Vanochtend toen de hack uit Japan bekend werd brak er direct paniek uit onder de beleggers. Ze besloten hun munten te verkopen uit angst dat ze ook getroffen zouden worden. Ripple dook zelfs even naar $ 1,10. Gelukkig bleef het hierbij en ging de munt snel weer omhoog boven de $ 1,20. Toch heeft de Ripple veel moeite om de koers vast te houden en de weg omhoog terug te vinden.

Marktwaarde zakt nooit verder dan $ 40 miljard

Ondanks dat de Ripple het lastig heeft verwachten analisten niet dat de totale marktwaarde van de Ripple voorlopig onder de $ 40 miljard gaat duiken. Op dit moment van schrijven staat de totale marktwaarde nog op $ 47 miljard voor Ripple.

Vanuit de Aziatische markt is er nog steeds veel interesse in de Ripple. Dit is de reden dat de marktwaarde nooit verder zal zakken dan $ 40 miljard. Er zou wel iets heel vreemds moeten gebeuren wil de munt verder wegzakken. Dit is de reden dat we de munt ook weer omhoog zagen klimmen nadat het dieptepunt van $ 1,10 heel even werd aangetikt.

Het is alleen de vraag wat de Ripple eventueel zou gaan doen in de toekomst. Met de hack uit Japan lijkt het er niet op dat de koers snel uit het dal gaat klimmen. Voorlopig is het dus nog even aankijken wat er met de munt gaat gebeuren.

Mobiele versie afsluiten