Site pictogram 36.nl

Ripple koers zet nieuw record met $ 3,28

In een week tijd heeft Ripple opnieuw een nieuwe psychologische grens overschreden. Gisterochtend nog werd er heel voorzichtig voorspelt dat de munt mogelijk de $ 2,40 zou gaan aantikken. Maar beleggers hebben het volste vertrouwen in de tweede cryptomunt ter wereld en wisten te investeren tot $ 3,28. Dit is officieel een nieuw hoogtepunt voor de munt die bereikt is. Daarna corrigeerde de munt iets, maar de Ripple staat nog steeds op $ 3,13 en een winst van 14,29%.

In de laatste 24 uur wist de munt winst op winst te maken. Het laagste punt deze week was eigenlijk de $ 2. Daarna is de munt er niet meer onder gezakt en blijft de koers verder stijgen. Het laatste record stond op 30 december. De munt wist toen de $ 2,85 aan te tikken. Dit record is nu flink gesneuveld inclusief een psychologisch record. Op weekbasis is de Ripple 144% in waarde gestegen en op maand basis zelfs al 1.000%. Nog geen 30 dagen geleden werd de Ripple nog verkocht voor $ 0,26. Dit geeft wel aan wat voor een hype de cryptomunt geworden is.

De afgelopen dagen was er een klein gevecht gaande tussen de Ripple en Ethereum. Ethereum wilde niet zonder slag of stoot de positie van tweede cryptomunt ter wereld opgeven. Toch is de Ripple de munt nu ver voorbij. De munt heeft een voorsprong opgebouwd van $ 41 miljard op Ethereum. Dit geeft wel aan dat de munt hard op weg is om records te verbreken.

Wat kunnen we nog meer van de Ripple gaan verwachten?

Analysis tonen aan dat we voorlopig nog hogere winsten kunnen verwachten. De koers is opnieuw in een maand tijd geëxplodeerd. Zeer waarschijnlijk eindigt de koers vandaag ruim boven de $ 3. Dit zien we nu eigenlijk al aan de koers terwijl de Aziatische handel pas vanavond weer op gang komt. De Aziatische markt heeft nog altijd het grootste marktaandeel in Ripple.

Op dit moment ligt het support niveau boven de $ 3. Dit betekent dat beleggers de munt mogelijk voorlopig niet meer onder de $ 3 laten zakken. Er zijn wel signalen dat er mogelijk een kleine correctie gaat plaatsvinden, maar die kans wordt klein geacht. Mocht de munt echt gaan corrigeren dan zal $ 2,80 het laagste punt zijn. De Ripple koers gaat echt niet lager zakken dan $ 2,80.

Mogelijk gaat de Ripple koers de komende uren alleen maar verder omhoog. Er zijn indicaties dat de munt richting de $ 3,25 gaat. Als de munt vandaag eindigt boven de $ 3,05 dan zal de munt morgen de $ 3,25 zeer waarschijnlijk voorbij gaan als dit vandaag niet al gebeurd.

Mobiele versie afsluiten