Site pictogram 36.nl

Ripple waarschuwt andere cryptomunten met kwartaalcijfers

Ripple heeft vandaag de officiële kwartaalcijfers bekend gemaakt. De kwartaalcijfers gaan natuurlijk over de succesperiode namelijk het laatste kwartaal van 2017. Met deze cijfers geven ze een duidelijke waarschuwing af aan andere cryptomunten. Ze kunnen een flinke concurrentie verwachten van de Ripple.

Ripple wist in 2017 $ 180 miljoen aan nieuw vermogen op te halen. Het aandeel wist 29,631% in waarde te stijgen. Deze stijging is in verhouding zelfs nog groter, dan de Bitcoin zelf. Hiermee geeft de munt een duidelijk signaal af naar andere cryptomunten.

Het einde van 2017 wordt absoluut als mijlpaal voor de Ripple gezien laat het bedrijf weten. Het bedrijf is het jaar zeker weten uitgegaan met een duidelijk statement naar de andere cryptomunten. De munt heeft zichzelf op de kaart gezet als één van de drie grootste cryptomunten ter wereld.

Ripple koers stijgt na het uitbrengen van de kwartaalcijfers

De kwartaalcijfers staan natuurlijk wel flink in contrast met de werkelijkheid op dit moment. In plaats van bijna $ 4, moeten we al blij zijn met $ 1,30 voor de Ripple op dit moment. Maar het bedrijf gaat er alles aan doen om de koers weer te laten stijgen. Zo komen er voorlopig geen nieuwe Ripple munten bij en gaat het bedrijf verder om andere bedrijven te zoeken die de munt willen aanbieden.

Nadat het goede nieuws naar buiten kwam steeg de Ripple even van de $ 1,17 naar $ 1,40. Het goede nieuws werd duidelijk door de belegger goed ontvangen. Het is nu vooral de vraag wat de munt in het eerste kwartaal van 2018 kan bereiken. Of het goede nieuws van 2017 wordt doorgezet of dat we nog meer dalingen kunnen verwachten.

Mobiele versie afsluiten