Site pictogram 36.nl

Stijgt de Bitcoin koers te hard?

Analisten vragen zich af of de Bitcoin koers nu niet te hard aan het stijgen is. Analyses tonen aan dat de koers een beetje uitgeput begint te raken van de enorme stijgingen die de munt op dit moment doormaakt. Op jaarbasis heeft de munt een winst gemaakt van 1000%. Er is natuurlijk geen enkel aandeel die dit soort winsten maakt. Het is dus logisch dat er nu tekenen zijn dat de munt uitgeput begint te raken.

Volgens analyses is het heel goed mogelijk dat de Bitcoin koers verder gaat dalen. Het is zelfs mogelijk dat de munt de $ 10.000 gaat aantikken. Gisteren zagen we ook al dat de munt even wilde corrigeren. Alleen de koers kreeg er echt geen kans voor door de enorme interesse. Veel beleggers besloten in te stappen op basis van het recente nieuws over de munt. Dit zorgde voor een enorme toename in beleggers en nieuw geld.

Een correctie behoord tot de mogelijkheden

Doordat de Bitcoin koers zo hard gestegen is de afgelopen dagen behoort een correctie tot de mogelijkheden. Het is mogelijk dat de komende uren de koers zelfs onder de $ 10.000 gaat zakken. De koers zou zelfs kunnen zakken naar $ 9946. Mocht de munt onder de $ 9.000 zaken vandaag dan kunnen we een zeer grote correctie verwachten. Analisten denken echter niet dat dit vandaag nog gaat gebeuren.

De enige kans dat de munt niet gaat corrigeren is als de koers vandaag opnieuw boven de $ 11.000 eindigt. De verwachting is dat dit er vanavond niet meer inzit. Voorlopig moeten we het dus doen door een correctie. Dit is niet meer dan logisch na de enorme stijging van de koers in de afgelopen dagen en uren.

Mobiele versie afsluiten