Site pictogram 36.nl

Trump wil dat het Witte Huis de Blockchain technologie gaat toepassen

Donald Trump heeft al vaker geroepen dat hij een groot voorstander is van de Bitcoin technologie. De Blockchains achter de cryptomunt zouden ook in het Witte Huis van toepassing kunnen zijn. Hij ziet potentie in de technologie om toe te passen door de Amerikaanse regering.

Volgens het personeel van Trump zouden een aantal medewerkers nu de opties aan het bekijken zijn om de technologie in het Witte Huis toe te passen. De intelligentie van de technologie kan enorm behulpzaam zijn voor de regering.

Op een speciaal congres voor Data transparantie werd dit nieuws opnieuw bevestigd door medewerkers van het Witte Huis. Mick Mulvaney is aangewezen om de ideeën van de president ook echt te gaan uitvoeren met Blockchain technologie.

Verschillende gesprekken moeten nog plaatsvinden voor er echt stappen ondernomen worden

Binnenkort gaan er discussies plaatsvinden over het gebruik van de Blockchain technologie in het Witte Huis. Er moeten nog zaken worden utigezocht bijvoorbeeld hoe de technologie precies nuttig ingezet kan worden. De Blockchain techniek zou voor het Witte Huis een sterk instrument kunnen zijn om in te zetten.

Met het systeem zou de overheid kunnen proberen om fraudezaken terug te dringen en de beveiliging van data te verbeteren. De laatste jaren is er veel nieuws naar buiten gekomen over cybercrime. Het is belangrijk dat één van de grootste landen van de wereld hier serieus mee omgaat en het Witte Huis ertegen beschermd.

De fundering ligt er voor de komst van de technologie

Medewerkers van het Witte Huis lieten tijdens de conferentie weten dat de fundering er al ligt om de technologie toe te gaan passen. Er moet alleen nog uitgezocht worden hoe de techniek echt goed toegepast kan worden voor het Witte Huis.

Een medewerker liet ook weten dat we de techniek het beste konden gebruiken in plaats van tegenhouden. De afgelopen periode waren er ook een aantal landen die zich negatief geuit hadden over de Bitcoin. In plaats daarvan konden ze de munt maar beter gaan gebruiken volgens het Witte Huis.

Mobiele versie afsluiten