Site pictogram 36.nl

Wat gaat de Ethereum koers doen?

Ondanks dat de Bitcoin koers vandaag weer verder steeg wil de Ethereum munt niet echt vlotten. Vandaag stond de munt opnieuw onder de $ 300. Op dit moment van schrijven staat de Ethereum koers op $ 296.

De koers nog steeds niet hersteld van het verlies in september. Terwijl de Bitcoin al in september wist te herstellen heeft Ethereum het herstel nog niet echt ingezet. Toch is er positief nieuws. Analisten denken dat de munt dit weekend het herstel kan inzetten. De enige vereisten is wel dat vandaag de koers boven de $ 290 blijft. Met een Ethereum koers op dit moment van $ 296 ziet het er goed uit.

Aantal beleggers in Ethereum neemt toe

Ondanks dat de prijs nog niet echt wil stijgen zien we wel een stijging in het aantal beleggers. Er zijn meer beleggers dan eerst die willen beleggen in Ethereum. Dit is een uitstekende ontwikkeling want de prijs kan hierdoor stijgen. Hierdoor steeg de prijs ook naar $ 296 en ging het boven de $ 295 uit. Het enige nadeel is dat Ethereum nog te weinig beleggers heeft om verder te stijgen.

Lukt het Ethereum om vandaag boven de $ 296 te blijven? Dan is er een mogelijkheid dat de koers in de nabije toekomst richting de $ 300 stijgt. Het zou zelfs kunnen dat de munt weer verder in waarde toeneemt richting de $ 311. Het zijn nog niet de stijgingen die we bij de Bitcoin zien, maar het begin is er absoluut.

Mobiele versie afsluiten