Site pictogram 36.nl

Winklevoss tweeling begint crypto exchange site Gemini

Op 12 april gaat een nieuwe crypto exchange site Gemini de lucht in. De website is opgericht door de Winklevoss tweeling. De website is bedoelt voor beleggers die graag grote aankopen willen doen en niet voor één Bitcoin komen. Op de marktplaats is een minimale order van 10 Bitcoins of 100 Ethereum munten vereist. Klanten kunnen dus echt een Block kopen bij Gemini en dit is een nieuwe ervaring vergeleken met andere cryptosites.

Gemini zal voor de klant een koop of verkoop order plaatsen voor een compleet block. Hierbij kan de klant ook een prijslimiet aangeven. Dus voor welke prijs het block minimaal of maximaal verkocht of gekocht mag worden. Als er een match is wordt de aankoop direct uitgevoerd door Gemini.

Winklevoss hoopt de grote beleggers aan te trekken

Op dit moment zou er al veel interesse zijn in cryptomunten vanuit grote beleggers met veel eigen vermogen. Maar vinden ze het allemaal nog teveel gedoe om cryptomunten te kopen. De Winklevoss hoopt ze over de streep te trekken met hun nieuwe Gemini service. Het zou voor deze spelers op de markt eenvoudiger moeten worden om 10 of misschien zelfs 100 Bitcoins in één keer te kopen of verkopen.

De Winklevoss tweeling hoopt stiekem natuurlijk ook dat ze de dalende koers van de afgelopen weken een beetje kunnen opkrikken met hun nieuwe dienst. Het is de vraag vooral of de nieuwe grote vissen gaan bijten en via de tweeling Bitcoins of Ethereum munten gaan kopen. Als dit het geval is zou de koers zomaar ineens een stijgende lijn gaan vertonen. De kans is groot dat we het na 12 april echt gaan beleven.

Mobiele versie afsluiten