Site pictogram 36.nl

Zuid-Korea’s grootste e-commerce site gaat cryptomunten als betaalmiddel aanbieden

De grootste e-commerce website van Zuid-Korea: Wemepu gaat cryptomunten als betaalmiddel accepteren. Er worden in totaal twaalf verschillende cryptomunten straks op de website geaccepteerd. Hierbij behoren de betaalmiddelen als: Ethereum, Litecoin en Bitcoin. De betaling met cryptomunten wordt ondersteund door Bithumb. Zij zullen zorg dragen voor het verwerken van transacties.

Wemepu is het eerste grote e-commerce bedrijf in Zuid-Korea dat van plan is om betalingen met cryptomunten te accepteren. Binnenkort zal de integratie van betalingen met cryptomunten voltooid zijn. Vanaf dat moment kunnen Koreanen aankopen doen op de website met verschillende cryptomunten.

Ondanks dat Bithumb straks alle transacties regelt met cryptomunten hoef je geen account aan te maken om een betaling uit te voeren. Je kan gewoon vanuit je eigen e-wallet waarin je cryptomunten betaald geld overschrijven via Bithnumb.

Tijdens een interview met HanKyoReh werd bekend gemaakt dat het bedrijf besloten heeft cryptomunten te accepteren als service naar de klant toe. Voor sommige klanten wordt het eenvoudiger en sneller om een transactie uit te voeren, dan voorheen. Daarnaast is het een innovatieve betaalmethode, waardoor de website met z’n tijd meegaat.

Integratie van cryptomunten laat het enthousiasme van Koreanen zien

De afgelopen weken was er een hoop te doen rond Zuid-Korea. Er waren veel twijfels en er werd zelfs tegen de regering gedemonstreerd. Vooral omdat de regering de munt enorm aan banden laat leggen. Toch laten de Koreanen met deze integratie zien dat ze nog steeds enthousiast zijn over cryptomunten. Bovenal laten ze zien dat ze nog steeds toekomst in de munt zien!

Op dit moment is nog steeds Japan het grootste land voor cryptomunten. Het land heeft de munt echt omarmd en je kan er zelfs mee op straat betalen. Toch lijkt het erop dat het land mogelijk concurrentie gaat krijgen van Zuid-Korea. De Koreanen zijn dol op cryptomunten en betalen er vaak meer geld voor dan de werkelijke koerswaarde. Regelmatig drijven de Koreanen de prijs van de cryptomunten verder op.

Mobiele versie afsluiten